تفاوت گیفت کارت و پلاس؛ راهنمای گیمرها برای آشنایی با راز یک انتخاب درست

انتخاب بین گیفت کارت پلی استیشن و پلی استیشن پلاس به نوع تجربه گیمینگ شما بستگی دارد؛ درواقع، گیفت کارت پلی‌استیشن برای خرید بازی‌ها، محتوای اضافی، آیتم‌های درون بازی و حتی فیلم و موسیقی از فروشگاه پلی‌استیشن استفاده می‌شود. در مقابل اما گیفت کارت پلی استیشن پلاس، امکان بازی آنلاین، دریافت بازی‌های رایگان ماهانه، تخفیف‌های ویژه و ذخیره‌سازی ابری را در اختیار شما می‌گذارد.

از طرفی دیگر، پلی استیشن پلاس، اشتراکی با مدت‌زمان معین است؛ اما اعتبار گیفت کارت پلی استیشن تا مصرف شدن تمام اعتبار باقی خواهد ماند. در نتجه هرکدام از این کارت‌ها تجربه متفاوتی از دنیای پلی‌استیشن را به شما ارائه می‌دهند.

تفاوت گیفت کارت پلی استیشن با پلاس در یک نگاه!

گیفت کارت پلی استیشن و پلی استیشن پلاس هر دو ابزارهایی هستند که تجربه کاربری شما را در دنیای بازی‌های سونی بهبود می‌بخشند؛ با این حال، هر یک کاربردها و مزایای متفاوتی دارند. در ادامه تفاوت‌های این دو گیفت کارت را با هم بررسی می‌کنیم

گیفت کارت پلی استیشن (PlayStation Gift Card)

با خرید گیفت کارت پلی استیشن می‌توانید از فروشگاه پلی‌استیشن خریدهای متنوعی انجام دهید، از جمله:

  • خرید بازی‌های دیجیتال: دسترسی به صدها بازی هیجان‌انگیز، از عناوین جدید تا آثار کلاسیک؛ به‌راحتی می‌توانید بازی‌های دلخواه خود را به‌صورت دیجیتال خریداری کرده و در کنسول نصب کنید.
  • محتواهای دانلودی (DLC): ارتقای تجربه بازی با خرید بسته‌های الحاقی، محتوای اضافی و گسترش‌دهنده‌هایی که به شما امکان کشف مراحل، شخصیت‌ها و تجهیزات جدید را می‌دهد.
  • آیتم‌های دون‌بازی: اگر عاشق رقابت و پیشرفت در بازی‌های آنلاین هستید، با خرید گیفت کارت می‌توانید آیتم‌های ضروری مانند سلاح‌های خاص، لباس‌های اختصاصی و سایر امکانات را خریداری کنید.
  • فیلم‌ها و موسیقی: فروشگاه پلی استیشن فقط برای خرید بازی نیست! شما می‌توانید از میان آرشیو گسترده‌ای از فیلم، سریال و موسیقی‌های متنوع، بهترین گزینه را انتخاب کرده و لحظات سرگرم‌کننده‌ای را تجربه کنید.

امکان استفاده از محتواهای دانلودی

گیفت کارت پلی استیشن پلاس (PlayStation Plus Gift Card)

با خرید گیفت کارت پلی استیشن پلاس و فعال‌سازی آن، می‌توانید از مزایای متعددی بهره‌مند شوید که در ادامه مهم‌ترین آن‌ها را لیست کرده‌ایم:

  • بازی‌های رایگان ماهیانه: هر ماه، کاربران پلی استیشن پلاس حداقل دو بازی رایگان دریافت می‌کنند که می‌توانند در طول دوره اشتراک خود از آن‌ها لذت ببرند. این بازی‌ها عناوین محبوب و گاهی اوقات انحصاری را شامل می‌شوند.
  • بازی آنلاین چندنفره: اشتراک پلی‌استیشن پلاس به شما امکان می‌دهد تا به بخش چندنفره آنلاین بازی‌ها دسترسی داشته و با دوستان یا بازیکنان دیگر از سراسر جهان رقابت کنید.
  • تخفیفات اختصاصی: بهره‌مندی از پیشنهادات و تخفیفات ویژه در فروشگاه پلی‌استیشن که بازی‌ها، بسته‌های الحاقی و محتواهای متنوع دیگری را شامل می‌شود. این تخفیفات، گاهی به طور اختصاصی برای اعضای پلاس ارائه می‌شوند.
  • ذخیره‌سازی ابری: با استفاده از فضای ذخیره‌سازی ابری، می‌توانید پیشرفت‌ها و داده‌های بازی خود را ذخیره کنید. این ویژگی به‌خصوص هنگام جابه‌جایی بین کنسول‌ها یا نصب مجدد بازی بسیار مفید است.
  • دسترسی به نسخه‌های بتا: یکی از جذاب‌ترین ویژگی‌های پلی‌استیشن پلاس، امکان شرکت در نسخه بتای بازی‌های جدید است. این فرصت به شما اجازه می‌دهد تا پیش از عرضه رسمی، بازی‌های موردعلاقه خود را امتحان کرده و بازخورد خود را با توسعه‌دهندگان به اشتراک بگذارید.

بازی آنلاین چندنفره

تفاوت در یک‌کلام

  • گیفت کارت پلی استیشن برای افزایش اعتبار حساب و انجام خریدهای دیجیتال استفاده می‌شود؛ درحالیکه گیفت کارت پلی استیشن پلاس برای فعال‌سازی اشتراک و دسترسی به امکانات ویژه شبکه پلی استیشن به کار می‌رود.
  • گیفت کارت پلی استیشن امکان خرید مستقیم محتوا را فراهم می‌کند؛ اما گیفت کارت پلی استیشن پلاس امکاناتی مانند بازی‌های رایگان ماهیانه، بازی آنلاین و تخفیفات اختصاصی را ارائه می‌دهد.
  • گیفت‌کارت‌های پلی استیشن معمولاً محدودیت زمانی ندارند و تا زمان مصرف اعتبار قابل‌استفاده هستند؛ اما گیفت کارت‌های پلی استیشن پلاس مدت اشتراک معینی (مثلاً ۱، ۳ یا ۱۲ماهه) دارند.

 

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ترندگرام برای برطرف کردن نیازهای مختلفی که در تجارت بین الملل و خدمات ارزی وجود داشت، متولد شد و به عنوان سایتی فعال در زمینه پرداخت و خدمات ارزی شناخته می شود.

با توجه به تنوع بسیار زیادی که در سیستم های پرداخت آنلاین وجود دارد، بسیاری از کاربران در انتخاب بهترین سایت برای پرداخت های ارزی خود دچار مشکل می شوند. درست است که انتقال و پرداخت کردن پول در یک کشور خارجی در حال حاضر کار چندان سختی نیست اما تنوعی که این سیستم ها ایجاد کرده اند، باعث شده تا کاربر به این فکر باشد که از چه طریق می تواند راحت تر و سریع تر پرداخت های خود را انجام دهد.